Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. februar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Heia kjærligheten og Vålerenga!

Dag Jomar overrasker studentene ved NTNU når han okkuperer en forelesning for å fri til sin kjære Kristina. (Foto: Storyteller)
Dag Jomar overrasker studentene ved NTNU når han okkuperer en forelesning for å fri til sin kjære Kristina. (Foto: Storyteller)
Kveldens to friere er ikke redd for å tape ansikt når de skal erklære sin store kjærlighet. På offentlige steder velger de å gå ned på kne foran sine kjære – og flere tusen tilskuere.

Dag Jomar okkuperer kjærestens forelesning når han i kveld frir foran hele klassen hennes på NTNU i Trondheim.

Barndomskjærester
Det unge studentparet Dag Jomar og Kristina har vært sammen siden videregående. Etter flere hint fra en gifteklar Kristina, har Dag Jomar endelig skjønt at det er på tide å fri. Han planlegger å overraske henne med å dukke opp under en av hennes forelesninger – med studentkoret som eneste støtte.

Per-Henning er kveldens andre frier. Både han og samboeren Aina er lidenskapelige Vålerengapatrioter, og Per-Henning ønsker derfor å fri under en ishockeykamp i Jordal Amfi. Drømmen er å kunne stå i midtsirkelen på isen, men er det lov? Per-Henning oppsøker VIF-direktøren, Jan Tore Kjær, for å høre.

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no