Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 onsdag 4. april 2007 kl 09.05 Nitimen

Påskegule Nitimer

Bilde: Gode turtips både for de som er på tur i marka, ved sjøen og på høyfjellet i Nitimen i påska. (Foto: Jon-Annar Fordal)
Bilde: Gode turtips både for de som er på tur i marka, ved sjøen og på høyfjellet i Nitimen i påska. (Foto: Jon-Annar Fordal)
Turtips, påske i fjæra, i byen og fjellet, "nye" nordmenn på ski, humor og alt om påskeværet. Nitimen har en fyldig og påskegul meny å tilby sine mange lyttere.

Turistforeningens Per Roger Lauritzen vil sørge for turtips i Nitimen i påska. Tips både for de som holder seg i marka i nærheten, for de som trasker seg en tur langs sjøen og tips for de som begir seg opp på høyfjellet.

Nye landsmenn på ski
Synnøve Svabø besøker "Birkebeiner"-gjengen som består av noen av våre nye landsmenn som er med i en tv-serie hvor de viser hvilke prøvelser man må gjennom for å tilegne seg norske friluftstradisjoner.

Nitimen har en stund fulgt Berserk-gjengen som er på en ny seiltur. Kaptein Jarle Andøy melder seg i Nitimen også i helga.

Skjærtorsdag skal vi møte et ungt par som traff hverandre på påsketur i fjellet. De forteller hvordan skjebnen ble beseglet da de kom fra hver sin kant og traff hverandre i påskefjellt. I dag er de lykkelige med hverandre, småbarnsforeldre og forteller hvordan de nå feirer påsken som en liten familie.

Drammenseren er en figur som har vært å høre i Nitimen over flere år. I påska er han tilbake med sine noe spesielle kommentarer til stort og smått.

Fra Svukuriset ved Femunden byr Nitimen på påskejazz, stemningen i fjellet får vi høre om fra Nøstedalsseter og 2. påskedag oppsummeres påska fra Haukelisæter.

NRK P1 onsdag kl 09.05.