Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Romantikk og drama

Mike (Jason Durr) og Tricia (Clare Calbraith) i
Mike (Jason Durr) og Tricia (Clare Calbraith) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
ZEtter å ha gått i sirkler en lang tid og tilnærmet seg hverandre på en kantete måte, søker omsider Mike og Tricia sammen. Men det skjer ikke uten at noe kommer i veien.

Landsbylegen Tricia har en travel tid med mange syke, og selv om Mike bruker tid på å kjøre henne rundt, avslår hun hans invitasjon til å bli med ham ut. Til sykesøster Jenny klager Tricia over at hun har hodepine og forteller henne at Mike virker så likegyldig. Jenny forsøker å oppmuntre Tricia til å snakke med Mike om forholdet deres.

En middagsinvitasjon fra Tricia setter fart på sakene, og det ligger an til en romantisk aften.

Vold i hjemmet
Samtidig etterforsker Mike et forhold der det er mistanke om vold i hjemmet. Etter hvert som nettet snører seg sammen rundt mannen som man tror slår sin kone, blir situasjonen mer og mer fortettet og eksploderer til slutt i et drama der Tricia er i sentrum.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Televisio
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), "Love’s Sweet Dream"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57