Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. oktober 2003 kl 18.05 Uhu

Ridder Reddik savner en familie

Ridder Redikk (Liv-Unni Larsson Undall) er forelsket i Polter og kunne gjerne tenke seg å være kona hans. Men Polter skjønner ingenting. (Foto: Scanpix)
Ridder Redikk (Liv-Unni Larsson Undall) er forelsket i Polter og kunne gjerne tenke seg å være kona hans. Men Polter skjønner ingenting. (Foto: Scanpix)
Ridder Reddik blir trist når hun ser Blitzabeth, Napoleon og lille Delfia sammen. Hun føler seg ensom og skulle ønske at hun og Polter også kunne bli en familie.

Ridder Reddik forsøker å fortelle om ensomheten til Polter, men han skjønner ikke helt hva hun mener. Til slutt foreslår hun at de kan leke mor, far og unge. Polter blir med på leken, men synes både det er rart og flaut. Han gjennomskuer ikke hvorfor Ridder Reddik har lyst til å leke nettopp denne leken med ham.

Om "Uhu!"
Vi er tilbake i spøkelseshuset der alle de faste spøkelsene fra før sommeren fortsatt er på plass. I høstens siste sesong av serien byr NRK på 16 episoder.

I spøkelseshuset prøver de å utføre oppdragene sine for å komme til Hermetika, landet der de kan spise så mye hermetikk de bare vil. Dersom de ikke lykkes, blir de sendt til Slampamperøyene der det bare er kjedelig hermetikk.

Mens spøkelsene venter på å få komme til Hermetika, skjer det mye rart i spøkelseshuset. De får ofte besøk av andre spøkelser, og sammen med dem finner de på mye rart.

De faste spøkelsene:
Hovedspøkelset Polter (Rune Hekkelstrand)
Jålespøkelset Berit Smerit Perit (Mia Gundersen Lelienhof)
Det redde spøkelset Napoleon (Åsmund Huser)
Oppfinnerspøkelset Albert (Harald Stoltenberg)
Det modige ridderspøkelset Ridder Redikk (Liv-Unni Larsson Undall)
Surespøkelset Blitzabeth (Kirsti Grundvig)
Barnespøkelset Delfia (Maiken Kolle Riskild)

Egenproduksjon fra NRK Barn- og ungdomsavdelingen
Prosjektleder: Vibeke Fürst Haugen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252