Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. august 2006 kl 20.10 Hodejegerne

Fint besøk i Hodejegerne

Programleder Tande-P får fint besøk i Hodejegerne (NRK-foto: Ole Kaland).
Programleder Tande-P får fint besøk i Hodejegerne (NRK-foto: Ole Kaland).
Hodejegerne får besøk av en ordfører i kveldens program. Hvem det er kan vi naturligvis ikke røpe, for det er det opptil seerne og de to lagene å gjette seg frem til.

De fem andre yrkene er brannmann, auksjonarius, profesjonell flytter, jegerinstruktør og kirketjener. En variert og spennende forsamling, kan man si.

Det er et juniorlag og et seniorlag som konkurrerer om å plassere riktig yrke på riktig person. For juniorene deltar Maria Eide Nondahl og Bente Hvistendahl, begge fra Bærum. Seniorene setter sin lit til underholdningsartist Hans Christian Medlien fra Moelven og tupperware-selger Wenche Hansen fra Gjerdrum.

Oppfinnelser
Da programmene først ble sendt vinteren 2004, ble unge, oppfinnsomme "Reodor Felgener" i grunnskolen oppfordret til å sende inn sine oppfinnelser. De beste oppfinnelsene ble presentert gjennom en seerkonkurranse: I løpet av programmet vises bilder av en del av oppfinnelsen, og seerne kunne via SMS gjette hva det er. Den heldige oppfinneren er tilstede i studio og får sjansen til å fortelle om nyvinningen og forklare hvordan den virker.

Det blir èn ny oppfinnelse i hvert program.

Om serien
De ti programmene som sendes i sommer, er en reprise fra vinteren 2004.

Tande-P er programleder når et juniorlag og et seniorlag skal forsøke å gjette seg frem til seks fremmede personers yrker. Riktignok er seniorene eldst, men vet de best?

Både tradisjonelle og mer sjeldne yrker er representert. Programleder Tande-P får hjelp av Einar Hultberg til å holde orden på kaoset.
Egenproduksjon ved NRK Underholdning
Programleder: Tande-P
Prosjektleder: Wenche Solum
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41 (92 01 55 79)


LENKER
  • Hodejegerne