Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 15. mars 2004 kl 19.30 Puls

Bli en bedre sjef

Programleder Anbjørg Sætre Håtun ser nærmere på ledertrening og psoriasis i kveldens Puls. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Programleder Anbjørg Sætre Håtun ser nærmere på ledertrening og psoriasis i kveldens Puls. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
De aller fleste har en sjef, men mange opplever ham eller henne som en dårlig leder. I kveld skal det handle om hvordan ledere kan bli bedre. Det skal også dreie seg om psoriasis og kosthold, og vi skal se at for mange dør etter lungekreftoperasjon i Norge. Programleder Anbjørg Sætre Håtun vil vite hvorfor.

Selv om langt i fra alle ledere gjør en dårlig jobb, har mange potensial til å utnytte sine egne og de ansattes ressurser bedre. En personlig veileder for hver enkelt sjef er i ferd med å erstatte de tradisjonelle lederkursene. I Puls i kveld ser vi nærmere på denne trenden.

Plaget av psoriasis?
Svært mange nordmenn er plaget av den arvelige hudsykdommen psoriasis. Mange synes at sol og varme gjør huden bedre, men det kan være en mager trøst når sommeren ennå er mange måneder unna. I kveld får du seernes egne råd for en friskere hud.

Spør om kosthold og helse
I kveld kommer Fedon Lindberg i studio for å svare seerne på spørsmål om kosthold og helse.

Etter at programmet er over, fortsetter han og programleder Anbjørg Sætre Håtun å svare seerne gjennom en halvtimes direktesending på Puls’ sine nettsider: Puls

Puls’ ekspertpanel
Puls har et eget ekspertpanel som gir råd og svarer på seernes egne spørsmål. Etter selve fjernsynsprogrammet, fortsetter programleder Anbjørg Sætre Håtun og kveldens ekspert å svare seerne gjennom en halvtimes direktesending på Puls’ nettsider.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse). Hver uke samler også redaksjonen inn seernes egne helseråd, som presenteres i programmet.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • Puls