Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. april 2006 kl 20.30 Den store klassefesten

Norges morsomste menn i studio

Robert Stoltenberg, programleder Dan Børge Akerø og Rune Andersen braker sammen i kveldens klassefest. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Robert Stoltenberg, programleder Dan Børge Akerø og Rune Andersen braker sammen i kveldens klassefest. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Det er klart for det andre av tre gjensyn med Klassefesten-programmer fra 2005, og i kveld blir det garantert mye latter hos Dan Børge Akerø. Ingen ringere enn Rune Andersen og Robert Stoltenberg stiller med sine skoleklasser i studio!

De populære komikerne hadde flest seere av alle Klassefesten-sendingene i fjor, nemlig 1 411 000.

Langt over millionen trakk også Anne Marit Jacobsen og Harald Heide Steen jr som vi får møte igjen 6. mai. Programmet med dem blir det tredje og siste gjensynet i denne runden - som startet med Brit Elisabeth Haagensli og Hege Schøyen påskeaften.

Skolene
Robert Stoltenberg har med seg 1. klasse på Lillestrøm videregående skole anno 1981, mens Rune Andersen har hentet inn klassekameratene fra Oddemarka ungdomsskole ved Kristiansand.

Populære underholdere
Robert Stoltenberg har gått rett hjem hos tv-seerne med serien "Borettslaget". Han har vunnet et utall priser og opplevd eventyrlige seertall for de karakteristiske figurene han har skapt.

Rune Andersen har blant annet hatt stor suksess med showet "Hurra for Andersen", der han har høstet trampeklapp og mye ros i pressen.

Overraskelser
Robert Stoltenberg møtte Dan Børge Akerø første gang allerede i 1982-83. Han dro da til Marienlyst for å intervjue kjendiser for skoleavisa "Speilet", og det var Dan Børge som stilte opp for den unge journalisten.

Rune Andersen har også noen overraskelser på lur, han har nemlig vært kjæreste med ikke mindre enn fire jenter i klassen.

I kveld må klassene med Robert og Rune i spissen kjempe om poeng i ulike konkurranser. Samtidig sørger artister fra musikalen "Saturday Night Fever" for tidsriktig dans og musikk.

Og hvem vet, kanskje Roberts Linda Johansen og Runes George W. Bush møtes i løpet av programmet?

Den store klassefesten fikk Gullrute-prisen for beste underholdningsprogram i 2002.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64