Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 24. juli 2009 kl 20.40 John frå Cincinnati

Happy ending

Mye har skjedd siden John fra Cincinnati (Austin Nichols t.v.) dukket opp i Imperial Beach. Her sammen med den unge surfekometen Shaun Yost (Greyson Fletcher), hans far Butchie (Brian Van Holt) og moren Tina (Chandra West). (Foto: HBO)
Mye har skjedd siden John fra Cincinnati (Austin Nichols t.v.) dukket opp i Imperial Beach. Her sammen med den unge surfekometen Shaun Yost (Greyson Fletcher), hans far Butchie (Brian Van Holt) og moren Tina (Chandra West). (Foto: HBO)
Sårene heles og menneskene gjenforenes i den aller siste episoden av "John frå Cincinnati. Episoden begynner med at Shaun, som var sporløst forsvunnet, dukker opp som fra intet på et surfebrett.

Yost-familien, som var så langt nede da den merkelige John Monad dukket opp, har vært gjennom opplevelser som har knyttet dem sammen og gjort dem sterkere og tryggere på hverandre og seg selv. Men eksakt hva som har foregått, er ingen i stand til å si – unntatt kanskje mannen som kaller seg John fra Cincinnati.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen. Snart befinner familien Yost seg i sentrum for uutgrunnelige og mirakuløse krefter som løfter dem ut av en trøstesløs tilværelse.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun), Keala Kennelly (Kai) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer