Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 8. november 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 8. november kl 20.00
Kokkekamp (6:8)

Programledere på hvert sitt lag

Nok en gang skal det lages god mat med råvarer for under hundrelappen, og kveldens konkurrenter i \"Kokkekamp\" er Christian Borch og Renie Thorleifsson.

Christian Borch og Renie Thorleifsson har begge lang fartstid i NRK, blant annet ledet de fjorårets TV-aksjon i fellesskap. I kveld er de imidlertid ikke partnere, tvert imot konkurrerer de mot hverandre i Brita Gardens kokkestudio, hvor målet er å trylle frem den lekreste retten mens klokka tikker og går.

Christian Borch har mesterkokken Frode Aga ved sin side, mens det andre laget består av jenteteamet Reni Thorleifsson og Sonja Lee.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 20.10.99

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Stina Greaker
Programleder: Brita Garden
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hamari@nrk.no)


Bilder
1. Renie Thorleifsson har valgt å satse på frukt og grønnsaker i sin meny som hun lager med hjelp av Sonja Lee.

2. Christian Borch har valgt seg skalldyr, asparges og frukt med sin partner Frode Aga. (Begge foto: Bengt Wilson)