Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. oktober 2009 kl 23.20 Elskerinner

Sesongfinale

Siobhan (spilt av Orla Brady) kjemper desperat for å få beholde sitt barn. (Foto: BBC)
Siobhan (spilt av Orla Brady) kjemper desperat for å få beholde sitt barn. (Foto: BBC)
Det er duket for siste episode av andre sesong. Og dette blir nok en episode spekket med løgn, svik og bedrag. Siobhan befinner seg i en dramatisk periode. Hari har forlatt henne, og han ønsker full foreldrerett over Elsa. Hun setter alle krefter i sving for å kjempe om sitt barn.

I forrige episode så vi at Dan ble vitne til et ømt øyeblikk mellom Katie og Jack, noe som gjorde ham rasende. Katie angrer bittert og sitter igjen forlatt og singel. I tillegg begynner Jacks kone Megan å stille spørsmål rundt en krangel mellom Jack og Dan.

Med flere menn som ønsker hennes gunst, befinner Trudi seg i en situasjon hun aldri har opplevd før. Hun har funnet tonen med Lucas som har alle kvaliteter hun ser etter i en mann. Samtidig prøver Richard desperat å få henne tilbake. Klarer Lucas å få henne til å glemme Richard?

Etter å ha kastet Mark på dør, sitter Jessica igjen alene. Marks utroskap kunne ikke ha kommet på et dårligere tidspunkt da det viser seg at Jessica er gravid. Hun velger å holde nyheten for seg selv, men da Mark finner ut av graviditeten, prøver han desperat å få henne tilbake.


Om serien
Katie, Trudi, Jessica og Siobhan er tilbake med nye historier om kjærlighet, sex og relasjoner.

Ett år har gått siden sist vi møtte venninnene, og firkløverets vennskap er sterkere enn noen gang. De forsøker fremdeles å lære av sine feil, men står rett som det er overfor dilemmaer som alle bunner i to ting, nemlig menn og sex. Vil de noen gang finne ekte lykke?

Britisk underholdningsserie i 6 deler
Produsert av BBC
Originaltittel: Mistresses, series 2
Med Sarah Parish, Sharon Small, Orla Brady og Shelley Conn.
Regi: Peter Hoar
Produsent: Rhonda Smith
Pressekontakt:Nathalie Sprus tlf: 90 94 27 08
Publikum bes å kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900