Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 7. desember 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Jul i fyr og flamme

Sully (Skipp Sudduth) og Audrey (Lily Kershaw) i
Sully (Skipp Sudduth) og Audrey (Lily Kershaw) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros. Television)
Brann-, politi- og ambulansetjenesten i New York City har mer enn nok å gjøre i julestria. Politimannen Sully må kaste seg inn i et bolighus som står i lys lue, og Bosco fakker butikktyver.

Et bolighus står i fyr og flamme, og Sully klarer å redde ut 12 år gamle Audrey. Jenta viser seg å være foreldreløs, og snart er de to blitt riktig gode venner.

En julefortelling
Det er blitt julaften, og politimannen Monroe tråler forretningene på jakt etter et leketøy til sin nevø. I et stormagasin løper han på kollegaen Bosco, og sammen huker de en butikktyv utkledd som nisse. De rekker også å hjelpe en bekymret fembarnsfar som er blitt frastjålet hele julehandelen.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene, og hans nye partner er politikvinnen Sasha Monroe. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: The Spirit
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Diverse