Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 25. januar 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 mandag 25. januar 1999 kl 19.35
Veronicas verden (2:22)

Skilsmisse og vennskap
Veronica er nå fast bestemt på å skille seg fra sin utro ektemann Bryce. Samtidig forsøker hun å pleie sitt rykte som ekspert på romantikk og kjærlighet.
Veronicas markedsføringssjef, Olive, er redd for at Veronica skal bure seg inne og anbefaler henne å tilbringe mer tid sammen med jentevennene sine. Da Veronica svarer at hun ikke har noen venninner, blir Olive dypt såret.
Samtidig overgår PR-sjefen Perry seg selv i oppfinnsomme forsøk på å fange pressens oppmerksomhet. Nå har han diktet opp et helt nytt ord som forsøksvis skal beskrive firmaets fremgang. Til hans store forbløffelse tar det ikke lang tid før ordet begynner å figurere i avisspaltene.

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).
NRK2 mandag kl 19.35

Bilder
1. Veronica (Kirstie Alley) vil skilles fra Bryce (Christopher McDonald).
2. Christopher McDonald spiller Veronicas utro mann Bryce.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Veronica\'s Closet
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51