Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 27. november 2008 kl 22.30 Elskerinner

Jessica vil slå seg til ro

Elskerinner: Den tøylesløse Jessica har møtt personen hun ønsker å slå seg til ro med. (Foto: BBC Worldwide)
Elskerinner: Den tøylesløse Jessica har møtt personen hun ønsker å slå seg til ro med. (Foto: BBC Worldwide)
Etter å ha vært høyt og lavt i lang tid har Jessica forstått at hun er forelsket i sin elskerinne, Alex. Og ønsker for første gang å slå seg til ro. Men Alex er nygift med Lisa. Vil hun forlate henne til fordel for Jessica?

Første gang de møttes mislikte Jessica den vordende brud Alex. Men det oppsto spenninger og de innledet et forhold, til tross for at Alex er sammen med Lisa. Nå begynner det imidlertid å bli alvor for Jessica.

Siobhan bærer på en tyngende hemmelighet. Barnet hun bærer er ikke hennes manns. Hva sier Dominic om farskapet og hva vil hennes mann Hari si om han får vite det?

Trudi er nå overbevist om at Sally, kvinnen som har vært hennes avdøde manns elskerinne, snakker sant. Og at sønnen hennes, Paul jr, er den avdøde ektemannens sønns. Hun ønsker å gi Sally og Paul jr en del av forsikringsoppgjøret. Men da hun skal møte Sally for å levere sjekken, får hun sitt livs sjokk.

Om serien
Tilsynelatende deler de fire bestevenninnene alt om livene sine. Men i virkeligheten har de alle hemmeligheter for hverandre. Elskerinner er en dramaserie om sinne, lidenskap, begjær, tap, skyld – og hemmeligheter.

Du treffer noen, blir forelsket, det kjennes riktig – men så er han gift. Og før du aner ordet av det er du en manns elskerinne.

I serien Elskerinner følger vi fire kvinnene Katie, Trudie, Jessica og Siobhan. De møttes i studietiden og er nå i 30-årene. Deres liv har siden den gang tatt ulike retninger. Til tross for dette er de nære venninner.

Katie er lege og prøver å komme over tapet av en pasient som hun hadde et forhold til og som nå er død. Hun innleder et forhold til hans sønn. Trudie mistet mannen sin 11. september og har aldri akseptert at han er borte. Derfor blir forholdet til beileren Richard vanskelig. Jessica lever et tøylesløst liv, noe som gir venninnene mye å sladre om og le av. Men en dag møter hun en hun ønsker å slå seg til ro med. Den fjerde kvinnen i gjengen, Siobhan, er tilsynelatende lykkelig gift. Men verken romantikken eller sexlivet er som det var. Samtidig ønsker de seg barn.


Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mistresses
Produsert av: BBC Worldwide
Med Sarah Parish (Katie), Sharon Small (Trudie), Shelly Conn (Jessica) og Orla Brady (Siobhan).
Kontaktperson: Hans T. Wiig, tlf 23 04 96 23
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no