Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. september 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 torsdag 2. september kl 21.10
Toppmøte (kommune- og fylkestingsvalget)

Den kontroversielle lederen

Ingen av landets politikere varierer vel så mye i popularitet på kort tid som lederen i Fremskrittspartiet Carl I. Hagen. i kveld er det hans tur til å møte Grosvold og Teigene til debatt om sitt parti og dets saker.

Carl I. Hagen representerer Oslo i Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget, og har vært på Stortinget siden 1975.
Hagen er utdannet bedriftsøkonom fra England, men har en lang politisk karriere bak seg. Han er den av landets politiske ledere som ha holdt ut lengst for sitt parti. Helt siden 1978 har Hagen styrt partiet fra orkesterplass, og han har ikke tenkt å gi seg enda.
Ved valget for to år siden hadde FrP så stor oppslutning som aldri før, men de har mistet en del av prosentene siden den gang.
Derfor gjelder det igjen å føre kampsakene til topps for lederen og hans partifeller. Det er spesielt innvandrerpolitikk som har gjort at FrP har blitt et enten eller parti for mange, og fortsatt kjører de den samme linjen om at innvandringen bør begrenses. Hva annet FrP jobber for ved årets kommunevalg får vi høre i kveld.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 torsdag kl 21.10

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene

Pressekontakt : Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18