Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. oktober 2004 kl 19.55 Noen bedre

Overtok slektsgården

Åste Kiil og Tore Strømøy. (Foto: Jarl Fr. Erichsen)
Åste Kiil og Tore Strømøy. (Foto: Jarl Fr. Erichsen)
Som ung overtok Åste Kiil fra Bamble slektsgården alene da alle de voksne der gikk bort. En uredd 19-åring gikk løs på oppgaven med både ærefrykt og spenning. Og - har du hørt historien om dørvakten som nektet superstjernen Rod Stewart å komme inn på nattklubb fordi han hadde dongeribukse? I kveld får du vite om dette er en virkelig eller en oppdiktet historie.

Historien om dørvakten og Rod Stewart har dukket opp i media med jevne mellomrom de siste 25 årene. Mange har trodd dette var en vandrehistorie som bare var oppspinn, men i kveld får du møte to som kjenner den bedre enn de fleste. Samtidig får du også vite hva som egentlig skjedde da Rod Stewart åpnet sin europaturné i Trondheim i 1978.

Trekkspill, vektløfting og karate
Overrasket blir du nok også når fire unge trekkspilljenter fra Hegra i Nord-Trøndelag debuterer på tv sammen med sin nye vokalist. Vokalisten ble oppdaget da han satt på balkongen og sang under en øving. I dag er han fast medlem av gruppen.

Det blir også møte med to spreke besteforeldre. Både vektløfter Birger "Caspari" Caspersen fra Trondheim og karateutøveren Frans Dallavara fra Vadsø stiller i studio for å vise gamle kunster.

Og full fart blir det når de tre siste imitatorene skal prøve å kvalifisere seg for semifinale. Tor Alfred Amundsen fra Mo i Rana, Siri Nordli Leirvik fra Masfjord og Beate Haug Stokkvik fra Trondheim stiller som Tore André Flo, Herborg Kråkevik og Gollum.

Blind Date og Ole Ivars
Gruppen Blind Date får i kveld besøk av selveste Ole Ivars. Blind Date har sitt utspring fra Dissimilis-miljøet, og guttene får bortimot sjokk når tidenes norske spellemenn dukker opp og vil synge med dem.

Alt dette og mer til i kveldens utgave av "Noen bedre".

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.


Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret og Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, 23 04 99 18/90 18 36 10

Vises også i Nett-TV.

LENKER
  • Les mer