Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 27. mai 2009 kl 21.25 I tjukt og tynt

Bittersøtt om vennskap

Jen (f.v.) er gift med Martin - Patrick har vært forlovet med Liz. (Foto: BBC Worldwide)
Jen (f.v.) er gift med Martin - Patrick har vært forlovet med Liz. (Foto: BBC Worldwide)
Vi møter ekteparet Martin og Jen, og deres venner i den britiske komiserien "I tjukt og tynt". Det handler om det moderne livets prøvelser og gleder, og relasjoner mellom gode venner.

Martin Grantham (Marc Warren) har to bestevenner. Den ene er skjørtejegeren Patrick Turner (Alexander Armstrong), den andre er Carl og han er død. En av dem har ligget med Martins kone, Jen Grantham (Keeley Hawes).

"I tjukt og tynt" er en bittersøt komiserie om moderne relasjoner – om ekteskap, skilsmisse, foreldreskap, død, utroskap. Vi møter en gruppe gamle venner, hvis liv gjennom prøvelser og gleder blir stadig knyttet tettere sammen.

Første episode
I første av i alt seks deler møter vi Martin som prøver å komme seg etter at bestevennen Carl har tatt sitt eget liv. I begravelsen avslører Martins kone, Jen, at hun har vært utro med mannen som nå er død.

En annen venn av Martin opp etter en tids fravær. Og skjørtejegeren Patrick bestemmer seg for å hjelpe Martin og Jen sorgen og de ekteskapelige problemene.

Men Patrick oppdager snart at også han står overfor store problemer, da hans eksforlovede, Liz, innleder et forhold til Patricks forretningspartner. Og det virker som om hun har lagt en strategi for å presse sin eks ut av forretningsvirksomheten.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mutual Friends, series 1
Produsert av: Hat Trick Production for BBC
Med Marc Warren (Martin Grantham), Alexander Armstrong (Patrick Turner), Keeley Hawes (Jen Grantham), Sarah Alexander (Liz), Claire Rushbrook (Leigh Cato), Naomi Bentley (Anita), Rhashan Stone (Dev), Lee Ross (Harry Seed), Alistair Petrie (Carl Cato), Emily Joyce (Sarah Fletcher) og Joshua Sarphie (Dan Grantham).
Kontakt Programinformasjon
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no