Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 tirsdag 9. mars kl 16.00
Dream Team (12:64)

Dean og Sean i slåsskamp

Georgina (Clemency Burton-Hill) har truet med å anmelde Sean (Daymon Britton) for voldtekt dersom Dean (Darren Morfitt) avslutter forholdet.
Hva skal Dean gjøre? Han rådfører seg med vennen Vincent (Michael Price) og ber ham hjelpe til med å holde et øye med Sean.
Lucy (Kate Farrah) har, til Deans store forskrekkelse, invitert Sean og Georgina til middag på en restaurant. Dean ber Vincent om også å være tilstede. Dean og Sean begynner å krangle og ender i en slåsskamp på toalettet. Klarer Vincent å redde situasjonen?

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1tirsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 24.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56