Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. juni 2010 kl 20.15 Pakket og klart

Stjerner og hjertebank


Er det mulig å få en fot innenfor i showbizens verden på en helt alminnelig ferietur til Los Angeles? Og får man høy puls av ekstremsport i Norge?

Henry Chu gjør et tappert forsøk på å finne korteste vei til suksess i filmens mekka. Etter å ha sjekket ut hånd-og fotavtrykk på Walk of Fame, treffer han Spider Man på Hollywood Boulevard. Hvor kan Henry finne et castingbyrå? Etter litt nøling, oppsøker han stedet han ble anbefalt. Men det viser seg å være meget spesielt.

Utfordringer i Norge
Det samme kan man si om Kaj og Sverres opplevelser i Norge. De jakter på spesielt sterke adrenalinkick, først på sykkel, deretter i kajakk og så på ski nedover bratte fjellsider i Stryn på funklende snø. Og på turens siste stopp venter bølgene på de barske surferne utenfor Stadlandet, nærmere bestemt i Hoddeviken.

Om serien
NRK viser en ny sesong av denne svenske reiseserien som byr på en rekke kulinariske og kulturelle opplevelser langt fra de vanlige turistmålene.

Kontrastene er store i den åttedelte serien. I løpet av serien skal vi til Påskeøya, Jura, Kairo, Filippinene, New York, Miami, L.A. og Chile.

Opplevelsene skulle passe noen og enhver med turer til strand, jungel, fjell, storby og vakre øyer.

Svensk dokumentarserie fra 2009
Produsert av SVT
Originalittel: Packat & klart
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900