Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 31. januar 2012 kl 21.40 Ein idiot på tur - sesongpremiere!

Idiot på øde øy


Vår motvillige globetrotter Karl Pilkington pakker kofferten på ny!

Denne gangen sender Stephen Merchant og Ricky Gervais Karl verden rundt med en liste over alt det man må gjøre før man dør. Så gjenstår det å se om Karl synes alt strevet virkelig er verdt det.

I første episode reiser Karl til øya Vanuatu i Stillehavet, der han skal tilbringe natten alene. Men livet på Vanuatu er byr ikke bare på sand, sol og sjø. Der er også strikkhopp, møte med en merkelig stamme, rompebrettkjøring og eksotisk undertøy.

Om serien
På oppdrag fra komikerne Ricky Gervais og Stephen Merchant skal Karl Pilkington besøke noen av verdens mest avsidesliggende steder. Utifra en liste over ting man "MÅ" gjøre i løpet av livet, skal Karl teste ut ulike reisemål og aktiviteter, som blant annet det å svømme med delfiner, kjøre hele "Route 66" samt klare seg på en øde øy.

Etter å ha sett alle våre "syv underverker" i forrige sesong er ikke Karl akkurat ivrig etter å reise mer. Han gikk derfor med på å lage en ny sesong med "An Idiot Abroad" på noen betingelser: Han skal selv få velge reisemål og selv få velge hvilke aktiviteter på listen han gjennomfører. Det stopper ikke Ricky og Stephen fra å pønske ut flere ubehagelige overraskelser underveis.

Britisk humorserie fra 2011
Produsert av Mentorn International
Med: Karl Pilkington, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan henvende seg til NRKs Publikumsservice: Info@nrk.no , tlf: 815 65 900