Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 22. juli 2009 kl 20.20 Hege & Holmen

Skinnet kan bedra

To venninner, f.v. Kjersti Holmen og Hege Schøyen, prøver å finne seg en mann i sketsjen
To venninner, f.v. Kjersti Holmen og Hege Schøyen, prøver å finne seg en mann i sketsjen "Par i hjerter". (NRK-Foto: Anne Liv Ekroll)
Ofte ser man at spesielt pene jenter drasser rundt på mindre pene venninner. Hvorfor er det slik?

I sketsjen "Par i hjerter" møter to håpefulle damer opp for å prøve å finne seg en kjæreste. Den ene er meget tiltrekkende, med langt, lyst hår, mens den andre ikke er mye å skryte av utseendemessig. Det skulle bli en lett match for den lyshårete skjønnheten (Hege Schøyen), eller hva? Men den lite attraktive dama (Kjersti Holmen) har et ess opp i ermet. Hun har et triks som alltid går hjem hos gutta!

I kveldens program blir det også et gjensyn med den fæle venninnen i dyffelcoaten. Nå skal hun møte venninnen sin som nettopp har adoptert et barn fra Kina. Dyffelcoat-damen (Kjersti Holmen) ser ikke på adoptivbarn som "ordentlige" barn, og dette sier hun til den nybakte adoptivmoren (Hege Schøyen)… Alt i beste mening som vanlig!

Om serien
Hege Schøyen og Kjersti Holmen gir oss hverdagskomikk med sin spesielle vri. I ca. 12 forskjellige sketsjer i hvert program belyses alt fra kvinnelige presters seksuelle orientering til hvordan man håndterer vanskelige kunder. Det blir gjensyn med noen kjente figurer, ellers blir det mange nye karakterer som dukker opp etter hvert.

Sendt tidligere.

NRK Underholdning
Egenprodusert komiserie
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Regi: Kristin Ekker
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Holmen. I mindre roller: Johannes Joner, Anders T. Andersen, Dennis Storhøi, Even Rasmussen og Anders Mordal.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364