Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. november 2004 kl 23.10 Store studio

Urbanister i Store Studio

Anne Sandvik Lindmo har sjefsansvaret i studio og programlederrollen i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Sandvik Lindmo har sjefsansvaret i studio og programlederrollen i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Det norske bandet Snuten disker opp med musikk fra sitt nye album "We Are the Future" i kveldens Store Studio. Herodes Falsk kommer på besøk, og det skal også handle om Blitz-huset.

Snuten består av urbanistene Ivar Winther og Martin Bjørnsen, begge kjent fra Natt og Dag. Bandet er et elektronikaprosjekt som er vanskelig å plassere i en bestemt bås, og deres album er en salig blanding av elektropop, tekno, hip hop og jazz.

Albumet er satt sammen ved hjelp av gode venner av gruppemedlemmene, som Ole Staveteig, Tore Jazztobakk, Darkside of The Force, Håkon Kornstad og Christer Falck. Både humor og fete rytmer er tilstede i albumet som jevnt over har høstet gode kritikker.

Herodes Falsk og Blitz-huset
Herodes Falsk har vært en utskjelt og omtalt komiker i 30 år. Nå har han fylt 50 år, og i Store Studio ser han tilbake på sin egen rolle som komiker.

I kveldens program skal det også handle om Blitz-huset, som i likhet med Falsk har vært omtalt og utskjelt i en årrekke. I forbindelse med den nye dokumentarfilmen "Historien om Blitz" ser Store Studio på hvilken betydning miljøet egentlig har hatt. Dokumentarfilmen sendes i Fakta på lørdag på NRK1 13. november.

Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programledere: Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer