Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 26. juni 2004 kl 22.25 Store Studio nachspiel

Bergensstjerner om Bergen

Karin Park spiller live i Store Studio i kveld. (Foto: NRK)
Karin Park spiller live i Store Studio i kveld. (Foto: NRK)
Både Pedro Carmona Alvarez og Karin Park gjør bergenserne stolte, men ingen av dem snakker bergensk. I kveldens nachspiel forteller de blant annet om sitt møte med vestlandsdialekten.

I kveld har programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes invitert to gjester som har musikk og Bergen til felles. Den ene, Pedro Carmona Alvarez, er en ung mann som både er kritikerrost poet, tidsskriftredaktør og vokalist i rockebandet Sister Sonny.

Den andre gjesten, Karin Park, fikk Alarmprisen som årets nykommer tidligere i år. Verken Karin eller Pedro snakker bergensk, og i kveld forteller de om sitt møte med bergensdialekten, og om hvor herlig fritt musikkmiljøet i Bergen er for bransjefolk. Karin gir oss også eksempler på musikken sin, live i Store Studio.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio