Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. desember 2005 kl 19.45 Tinas mat

Tina feirer nyttår

Pelle og Tina ferier nyttår i Götatunnellen (Foto: Eva Rados/SVT)
Pelle og Tina ferier nyttår i Götatunnellen (Foto: Eva Rados/SVT)
Tina og Pelle har valgt et originalt sted å feire nyttår, den halvferdige Götatunnelen som skal stå ferdig i juni 2006. Her, blant arbeiderne i tunnelen, byr Tina på en tre retters nyttårssupé.

Som forrett blir det en reke- og avokadoterte med løjrom. Hovedretten består av en oksefilet med soppstuing og til dessert blir det "semifreddo", en italiensk isdessert med karamell og punsj.

Pelle begir seg ut på oppdagelsesferd, og slår av en prat med arbeiderne han møter. Tina utfordrer to lag til å konkurrere med hverandre i borddekking.

Om serien
Tina Nordström er et velkjent ansikt for de fleste. Etter denne sesongen har hun rukket å lage over 100 programmer. Siden den forrige sesongen av Tinas mat spm ble sendt på SVT i 2003, har hun hatt nok å gjøre med å spille inn en ny matlagningsserie på engelske som skal sendes i USA.

Tina har arbeidet hele året med produksjonen av høstens sesong, og når det siste programmet i denne serien sendes, er det på tide å tenke på neste prosjekt: Tina skal nemlig bli mamma for første gang i februar, og noe lenger strekker ikke Tinas planer for fremtiden seg.

Pelle Westman
Pelle er tidligere programleder og reporter på SVTs "Västnytt", og han har også vært programleder for båtmagasinet "Om bord". Han synes det har vært morsomt å lage programmer med Tina. – Jeg er sulten hele tiden, og med tre sultne barn hjemme lager jeg mat i ett sett. Jeg elsker å lage mat, sier Pelle.

Svensk matserie
Produsert av SVT
Originaltittel: "Mat/Tina"
Programledere: Tinas Nordström og Pelle Westman
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78