Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. november 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)

NRK1 fredag 19. november kl 23.15
Familien McCallister (5:9)

Bobby mistenkes for mord

En rekke indisier taler for at Bingham bør siktes for overlagt drap, men FBI er stadig høyst uvillig til å arrestere ham. Imidlertid innrømmer Bingham overfor Bobby at han var til stede da Mikey døde. Men bør han utpekes som drapsmann av den grunn?
I kveldens episode av Familien McCallister på NRK1 får vi en rekke dramatiske overraskelser, der blant annet Bobby plutselig befinner seg blant de sterkt mistenkte.
I mellomtiden har Liam påtatt seg å bringe kjærestens sønn til skolen. Han surrer seg litt bort, og de to tilbringer en flott dag sammen.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award- vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: John Spencer, Jill Clayburgh, Kim Raver, Sam Trammell, Justin Louis og Tate Donovan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18
Produsert av John Wells