Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. desember 2002 kl 19.30 Julenøtter

Nå er det Julenøtter igjen

Nøttegeneralen Roald Øyen. Ingen jul uten…(NRK-foto: Ole Kaland)
Nøttegeneralen Roald Øyen. Ingen jul uten…(NRK-foto: Ole Kaland)
Hvis det er sånn at jula varer helt til påske, så går det vel i ett for Roald Øyen. Ikke før er han ferdig med Julenøtter, så er det påskens nøtter som skal planlegges. – Jeg lager gjerne Sommernøtter også, jeg, sier nøttegeneralen som kan love en ny vri denne julen.

Nå kan nemlig seerne sende inn hvert enkelt svar, ikke bare løsningsordet til slutt.

- Mange synes at løsningsordet ble for enkelt å gjette når alle oppgavene var løst, sier Roald Øyen. Seerne oppfordres derfor til å sende inn svar på enkeltoppgavene på SMS, i tillegg til løsningsordet. Det blir premier også for disse, og svarene kommer samme kveld.

Telefonnumrene
Løsningsordet kan ringes inn på 815 20 070. Svaret kan også sendes inn på SMSjul (løsningsordet) til 26 600. Delsvarene kan sendes inn på SMSjul1 (svaret) til 26 600. Delsvar nummer to blir da SMSjul2, og så videre fram til SMSjul5. Alle SMS sendes til 26 600. De som ønsker å registrere seg med bilde, må klikke seg inn på http://www.nrk.no/julenotter
Premiene er flotte termokrus.

Videre blir det en barneoppgave i Julenøtter i år. Denne spesialoppgaven for de yngste har tidligere bare vært med i Påskenøtter.

Det lønner seg å ha geografikunnskapene på plass. Roald Øyen har vært ute og reist i Mellom-Europa, blant annet i Østerrike, og han har naturligvis også tatt en tur i vårt eget land.

Egenprodusert underholdning
Programleder Rold Øyen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • http://www.nrk.no/julenotter