Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. april 2001 kl 20.00 Landsbylegane

Landsbylegane (t)


NRK1 mandag 30. april kl 20.00
Landsbylegane

Bryllupsforviklinger

Erica og Andrew har hatt et stormfullt forhold, men nå er den store dagen endelig kommet - de skal gifte seg. Men mens venner og familie er samlet i spent foreventning i kirken, lar brud og brudgom vente på seg. Har de fått kalde føtter i siste øyeblikk?

- Erica er oppriktig glad i Andrew og hun har bestemt seg for å gifte seg med ham, forteller Saskia Wickham som spiller den kvinnelige legen i \"Landsbylegane\". - Men etter hvert som bryllupet nærmer seg, blir Erica mer og mer usikker. Hun føler at hun mister litt kontrollen og er egentlig vettskremt ved tanken på å gå inn i et så forpliktende forhold som et ekteskap er, tror Wickham.

Mange forviklinger
Forberedelsene til årets bryllup i Cardale har ellers ikke forløpt uten problemer. En dress som ikke passer, en selskapsarrangør som har fått en nakkeslengskade, et danseband som ikke akkurat låter som en drøm og et middagsselskap som heller ikke ser ut til å gå som planlagt, er noe av det som har skapt forviklinger.

Samtidig oppstår det uventede problemer på legesenteret. Et utbrudd av legionærsyken rammer mange av beboerne på et aldershjem. Og som ikke dette skulle være nok, så blir den notoriske hypokonderen Norman Shorthose alvorlig syk.

Om serien
I sommer tok vi et foreløpig farvel med den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\".
Nå skal vi tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen. Andrew og Erica klarer ikke lenger og skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret. I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies).

\"Landsbylegane\" gir også et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.
Gripende sykdomshistorier, fengslende profesjonelle dilemmaer og lidenskapelige kjærlighetshistorier har gjort serien til en publikumsvinner.

NRK1 mandag kl 20.00

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice (serie 6, episode 14)
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41, (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
Andrew Attwood (Gary Mavers) risikerer å komme for sent til sitt eget bryllup.