Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 8. mars 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 mandag 8. mars kl 19.35
Veronicas verden (8:22)

Høsttakkefesten

Det nærmer seg høsttakkefesten, og Veronica inviterer familie og venner til en skikkelig feiring. Et slikt selskap har hun holdt hvert år i mange år, og hun vil ikke bryte tradisjonen selv om hun nå er separert fra Bryce.

Blant dem som takker ja er Veronicas foreldre, Pat og Dottie. De har vært skilt i ti år, men Dottie tror fremdeles fullt og fast at Pat en dag vil komme tilbake til henne. Hun vet ikke at han har et forhold til Louisa, Veronicas husholderske. Louisa blir på sin side svært såret når Pat flørter med sin ekskone i selskapet.

Forviklinger blir det for alvor når bestemoren til Bryce innfinner seg. Hun har ikke fått med seg at Veronica og Bryce er i ferd med å skilles. Snart dukker også Bryce selv opp, og han klarer å overbevise Veronica om at de må late som de fortsatt er gift, for bestemors skyld. Det er noe Bryces unge venninne har svært vanskelig for å svelge...

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).

NRK2 mandag kl 19.35
Tidligere sendt NRK1 3.6.98

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Veronica\'s Closet
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel
Pressekontakt: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51