Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. februar 1999 kl 23.35 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 26. februar kl 23.35
Operasjon Big Sky (40:53)

Chris i midtlivskrise
Chris opplever at en passasjer plutselig dør under en flytur. Mannen var på hans egen alder, og andre likhetstrekk dem imellom gjør at Chris stuper inn i en alvorlig midtlivskrise.
Lauren ser hvor vanskelig Chris har det og gjør sitt ytterste for å muntre ham opp. Men det ender bare med at hun selv blir dypt såret. Hun begynner nå for alvor å tvile på at hun og Chris har noen fremtid sammen. Hun vet også at hennes planer for flyselskapet Big Sky vil avhenge av hvordan det går med forholdet til Chris.
Piloten Jimbo har på sin side ikke gitt opp håpet om å forføre sin kollega Paula. Så langt har han tenkt på henne som et nytt trofé i hans lange rekke av erobringer. Men denne gangen ser han ut til å miste sin sedvanlige kontroll...

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\").
Det tilsynelatende hund- og katt-forholdet som har rådd mellom disse to fra første stund har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.35

Bilder (elektronisk via NTB/Data- tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) blir kastet ut i en midtlivskrise og støter fra seg Lauren (Alexandra Fowler) som prøver å hjelpe.

Chris (Gary Sweet) måler krefter med unge piloter for å bevise sin mandighet.
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia

Australsk spenningsserie
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51