Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. mai 2010 kl 20.15 Pakket og klart

En duft av luksus


Miami er byen der fasade betyr alt. Isabelle Halling drar rundt i fotomodellenes, biffenes og de enorme bilenes by, der drømmen handler om å bli sett.

Vi forbinder vanligvis Miami med sol, sand og latinsk kultur, krydret med en klype kriminalitet og spenning. Isabelle oppsøker arkitektene som har skapt byens nye designdistrikt, hun treffer en av de mange som leier ut luksusbiler, og hun tar en time hos den personlige treneren, Michelle. Går det an å komme seg bak fasaden på Vice City?

Det å føle på stemningen i en engelsk fotballpub er en reiseopplevelse man aldri glemmer. Men nå i finanskrisens tid er man jo ikke spesielt glad for å bruke mye penger på overbetalte fotballspillere. Anders Rosén pønsker ut hvordan man kan dra på fotballtur til England uten å betale en formue. Han følger med Queens park Rangers svenske supporterklubb til London på derby, og får full valuta for pengene.

Om serien
NRK viser en ny sesong av denne svenske reiseserien som byr på en rekke kulinariske og kulturelle opplevelser langt fra de vanlige turistmålene.

Kontrastene er store i den åttedelte serien. I løpet av serien skal vi til Påskeøya, Jura, Kairo, Filippinene, New York, Miami, L.A. og Chile.

Opplevelsene skulle passe noen og enhver med turer til strand, jungel, fjell, storby og vakre øyer.


Svensk dokumentarserie fra 2009
Produsert av SVT
Originalittel: Packat & klart
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice