Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 16. mars 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 16. mars kl 21.00
På banen (11:13)

Jos hemmelighet

Ryan er sammen med brødrene Mullen i full gang med å reparere hus i Theresas og Eddies nabolag. Alle tror det er Ryan som har spyttet inn penger i firmaet, men egentlig er det Jos arvepenger som blir brukt til å utføre jobben.

Eddie har fått seg ny jobb som selger, men det fungerer overhodet ikke. Han begynner å bli redd for at han ikke er egnet til noenting, så får han seg en overraskelse. Helt uventet finner han endelig på noe som han er virkelig god i.

Shazza har mange ting å tenke på for tiden. Luke har fridd, og hun vet ikke hva hun skal svare. Hun bestemmer seg for å spørre Jo om råd. Samtidig dukker Angie opp med et brev om at Shazzas mor har fått trygd for henne i lang tid. Det er ulovlig siden Shazza ikke har bodd hjemme på flere år. Dermed må hun rydde opp i rotet før det er for sent.

Angie er fortsatt forelsket i Gabby etter at de hadde et kort forhold for en tid tilbake. Gabby ombestemte seg etter affæren, og ble like etterpå forflyttet lenger nord i landet for å utføre sin politigjerning. I kveldens avsnitt får Angie seg imidlertid en stor overraskelse.

NRK2 torsdag kl 21.00

En britisk produksjon

Pressekontakt Fjernsynets Info.avd.: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18