Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 10. januar 2002 kl 21.50 Sopranos

Det sprekker for Soprano

Meadow (datter av Tony Soprano) har fått seg kjæreste, noe faren ikke tar nådig opp. (Foto: HBO/Time Warner)
Meadow (datter av Tony Soprano) har fått seg kjæreste, noe faren ikke tar nådig opp. (Foto: HBO/Time Warner)
Fru Carmela Soprano og sjefen sjøl bestreber seg på å være gode foreldre. Heldigvis går ikke datteren Meadow rundt hjemme og bråker lenger, hun går på Columbia University inne i byen. Nå er Meadow havnet sammen med en ung mann ved navn Noah Tannenbaum – halvt afrikaner, halvt jøde. Det blir for mye for Tony Soprano.

Soprano ligger besvimt på kjøkkengulvet da fru Carmela kommer hjem. Hun får liv i mannen, og han forklarer besvimelsen med morgenens sjokk over å møte datteren sammen med en jødisk-afrikansk boyfriend.

Det er lenge siden Soprano har hatt et anfall, men i denne ukens episode bærer det rett tilbake på psykoterapeut Jennifer Melfis sofa.

Sønn mot mor
FBI vil gjerne stevne Tony Soprano for retten for kriminell virksomhet, men har mangelfulle bevis mot ham. Mor Livia, som Tony Soprano lenge har forsøkt å få plassert på et eldresenter, vil FBI gjerne overtale til å vitne mot sønnen i en eventuell rettssak. Mor og sønn har et voldsomt oppgjør, og det viser seg ikke å være så bra for Livias svake hjerte.

Om serien
Organisert kriminalitet sett fra en psykiaters sofa er den noe uvanlige innfallsvinkelen til denne serien som henter handlingen fra et robust amerikansk/italiensk mafiamiljø i New Jersey. I 13 nye episoder av serien møter vi mafiabossen og familiemannen Tony Soprano (James Gandolfini) som sammen med kona Carmela (Edie Falco) forsøker å være gode foreldre – og en ”god” mafiafamilie.

Amerikansk dramaserie fra HBO/Time Warner
Originaltittel: The Sopranos III
Produsert av David Chase
Med bl.a. James Gandolfini, Steven van Zandt, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Nancy Marchand og Dominic Chianese m.fl.
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Meadow (datter av Tony Soprano) har fått seg kjæreste, noe faren ikke tar nådig opp. (Foto: HBO/Time Warner)