Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. september 2005 kl 19.55 Beat for beat

Komisk musikklek

Ivar Dyrhaug har invitert f.v Svein Finneide, Linn Skåber, Åste Hunnes Sem og Teodor Janson til munter sanglek i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Ivar Dyrhaug har invitert f.v Svein Finneide, Linn Skåber, Åste Hunnes Sem og Teodor Janson til munter sanglek i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Det blir garantert gøy når Linn Skåber og Teodor Janson stiller som lag i "Beat for beat". Begge er først og fremst kjent fra revyscenen, men i kveld skal de synge om kapp med Åste Hunnes Sem og Svein Finneide som utgjør det konkurrerende laget.

Linn Skåber og Teodor Janson er kjente navn fra revyscenen og vet garantert å glede et publikum. Skåber spiller for tiden i "Utlendingen" på Oslo Nye Teater, og stykket har fått kjempegode kritikker. Janson medvirket sist i oppdrettsmusikalen "Kveiteprinsen" på Latter i Oslo.

Svein Finneide deltar for andre gang i den trivelig musikkleken og trives aller best med sanger fra 80-tallet. Til daglig er han låtskriver, men holder stemmen ved like som vokalist i partybandet Love Shack. I kveld stiller han på lag med vokalisten Åste Hunnes Sem.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer