Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. oktober 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Fin blanding av gjester

Morten Rudå, Arlene Wilkes, Ivar Dyrhaug, Christin Bastiansen og Ingar Kristiansen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Morten Rudå, Arlene Wilkes, Ivar Dyrhaug, Christin Bastiansen og Ingar Kristiansen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Skuespillere, musikalstjerner og jazzmusikere sørger for en livlig fest i studio på Marienlyst i kveld. Christin Bastiansen, Ingar Kristiansen, Morten Rudå og Arlene Wilkes er navnene på deltakerne.

Christin Bastiansen og Ingar Kristiansen utgjør det ene laget. Bastiansen er en allsidig artist som har hatt en rekke oppdrag innenfor forskjellige deler av norsk musikkliv. Også i oktober 2002 var hun deltaker i Beat for beat, den gang sammen med Bjelleklang. I desember samme år spilte hun Turte i Kringkastingsorkesterets oppsetning av Jul i Blåfjell. Som solist har hun blant annet jobbet med Prime time Orchestra, Bajazz Big Band, Larvik Storband, Sandefjord Storband, 12+Ekholt Power Band, Lillestrøm Musikkorps og Sagene Janistsjarkorps. Hun har også vært aktiv innenfor revy- og teaterlivet med blant annet Revygruppen Lattergal i Tønsberg og diverse oppsetninger med Kristiansand Revyselskap.

Ingar er mest kjent som vokalist i The Sinatra Songbook, et hardtsvingende jazzband som går på scenen med grå dresser og originale arrangementer. Bandet tar utgangspunkt i musikken til Frank Sinatra og oppdaterer dette klassiske materialet til dagens jazzuttrykk.

Sterkt motstanderlag
På motstanderlaget sitter Morten Rudå og Arlene Wilkes. Rudå er utdannet skuespiller og har hatt roller både i teater, film, revy og musikaler opp gjennom årene. Nå er han aktuell som Daddy Warbucks i musikalen Annie som har premiere i Oslo 19. september. Ellers har han blant annet spilt i La Cage aux Folles både i Norge og USA. Han har bodd mye av livet sitt utenlands der han har spilt sammen med mange store stjerner.

Arlene Wilkes kjenner de fleste nok best fra musikalen Chicago der hun hadde hovedrollen som Velma. Hun fikk også Heddaprisen for sin fremragende skuespillerprestasjon der. Arlene er egentlig utdannet danser, men har den siste tiden slått seg opp som både skuespiller og musikalartist. I år var hun også deltaker i Norsk Melodi Grand Prix der hun tapte knepent for Knut Anders Sørum.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Nr Type Justering Beskrivelse Tittel Handling
Pressekontakt Sabine Skarstad , tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer