Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. mai 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Kjærlighetskrøll for gutta

Maurice Boscorelli (Jason Wiles, t.v.) og Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) får en leksjon i kjærlighet. (Foto: Warner Bros.)
Maurice Boscorelli (Jason Wiles, t.v.) og Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) får en leksjon i kjærlighet. (Foto: Warner Bros.)
For enkelte skaper kjærligheten bare problemer, mens hos andre kan den bety håp. Slik er det også for folkene i "Den tredje vakten".

Maurice "Bosco" Boscorrelli mister fullstendig besinnelsen da moren dukker opp hikstende og gråtende etter å ha blitt banket opp av kjæresten nok en gang. Bosco risikerer helse og karriere og setter etter mishandleren.

Brannmannen Jimmy Doherty får så ørene flagrer av kollegaen Lombardo, som er ute etter hevn etter at Jimmy forførte kjæresten hans.

Litt lysere ser det ut for den beskjedne politimannen John "Sully" Sullivan. Han har fått øynene opp for sin vakre nabo, den ukrainske Tatiana. I kveldens episode manner han seg endelig opp og ber henne med ut.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41


LENKER
  • NBC 
  • Diverse