Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. juni 1999 kl 21.55 Andrew Lloyd Webber 50 år

Andrew Lloyd Webber 50 år (t)


NRK1 fredag 18. juni kl 21.55
Andrew Lloyd Webber 50 år (1:2)

Feirer \"musikal-kongen\" Webber

Stjerner på øverste hylle er gjester i feiringen av \"musikal-kongen\" Andrew Lloyd Webbers 50-årsdag. Glenn Close, Elaine Paige og Antonio Banderas er blant de som opptrer i Royal Albert Hall i kveld - med Webbers musikal-numre selvfølgelig.
Nærmest alt Andrew Lloyd Webber har tatt i er blitt til gull. \"Phantom of the Opera\", \"Sunset Boulevard\", \"Jesus Christ Superstar\" og \"Evita\" er alle musikaler som har spilt inn millioner av kroner og høstet usedvanlige gode kritikker. Vi får i kveld smakebiter fra flere av musikalene.

Brightman og Banderas
Først ut er Sarah Brightman og Antonio Banderas som synger fra \"Phantom of the Opera\" - en vakker innledning på showet med to artister som virkelig kler hverandre. Så synger Michael Ball og Sarah Brightman \"All I Ask Of You\". Deretter er det Marcus Lovatt som står på scenen med \"Superstar\" fra \"Jesus Christ Superstar\". Gedigent blir det så med \"Requiem\" fra \"Evita\" og \"Oh What A Circus\" med Antonio Banderas. Mer \"Evita\" blir det med fantastiske Elaine Paige som synger \"Don\'t Cry For Me Argentina\".
Første del av feiringen avsluttes med karismatiske Glenn Close og melodiene \"With One Look\" og \"As If We Never Said Goodbye\", den første i duett med Marcus Lovatt.

NRK1 fredag kl. 21.55

Bilde (via Scanpix/Internett)
Det blir storslagen feiring av Andrew Lloyd Webbers 50-års dag i kveld.

Britisk underholdningsshow
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder NRK Underholdningsavdelingen: Niels Bierge