Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. januar 2003 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Ny runde med musikkonkurransen

Leif Anders Wentzel, Pernille Sørensen, Ivar Dyrhaug, Kristin Svendsen og Dag Schreiner. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Leif Anders Wentzel, Pernille Sørensen, Ivar Dyrhaug, Kristin Svendsen og Dag Schreiner. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ivar Dyrhaug er tilbake med mer musikk og moro sammen med pianistene Trond Nagell-Dahl og Gisle Børge Styve. Første gjestepar ut denne sesongen er Leif Anders Wentzel og Pernille Sørensen mot Dag Schreiner og Kristin Svendsen.

Pernille Sørensen kjenner tv-seerne igjen fra serien NRKs humorserie ”Melonas” der hun har svitsjet mellom flere rollefigurer. I kveld handler det om musikk for stand up-komikeren som dermed beveger seg inn på et litt annet område enn vi er vant å se henne.

På hennes lag stiller Leif Anders Wentzel. Vi husker ham fra Norsk Melodi Grand Prix, men også som medlem av husbandet under ski-VM i Lahti der han spilte sammen med Nagell-Dahl.

Stavanger-lag
Det andre laget består av Kristin Svendsen og Dag Schreiner. Svendsen ble oppdaget den tiden hun jobbet som servitør, og hun deltok i et personalshow. Hun ble med i danseband og er siden blitt musikalartist på fritiden. For tiden er hun engasjert i Stavanger Revyteater.

Schreiner er også fra Stavanger og er oppvokst i en teaterfamilie. Selv begynte han først med teater på gymnaset, og han var med på å starte revygruppen Løgnaslaget som har satt opp 21 forestillinger. Per i dag består Løgnaslaget av Dag, Per Inge Torkildsen og Rune Andersen.


NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10