Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 8. januar kl 22.10 Broadchurch

En by i sorg


Etter Lille Dannys død, jobber politietterforskerne på spreng for å finne ut hva som har skjedd.

Politietterforskerne Ellie og Hardy jobber hardt for å finne ut hva som er skjedd med Danny Latimer. Dødsfallet skaper sorg i hele den lille byen, og det er naturligvis spesielt vanskelig for guttens familie å takle det store tapet.

Om serien:
En tidlig julimorgen blir elleve år gamle Danny Latimer funnet død på stranden. Politietterforskerne Ellie Muir og hennes kollega Alec Hardy blir satt på saken.

Foreldrene tar nyheten svært tungt, og sorgen brer om seg i hele lokalsamfunnet. Obduksjonsrapporten viser at det har skjedd noe mistenkelig, og teoriene om hva som egentlig har hendt med gutten, er mange.

Samarbeidet mellom Ellie og Hardy er anspent fra begynnelsen av, de to er rake motsetninger. Ellie er varm og vennlig, mens Hardy er ganske blottet for sosiale egenskaper og fremstår som en brå og uforskammet person.

Mysteriet om det tragiske dødsfallet blir enda vanskeligere å finne svar på med presset fra media. Det hersker også en spesiell stemning i lokalsamfunnet, hvor det virker som om til og med politietterforsker Ellies sønn har noe å skjule.


Med bl. andre: Oliva Colman og David Tennant
ITV og Kudos Film & Television Limited 2013
Presseansvarlig:


TV- seere bes henvende seg til Publiumsservice, tlf: 23047000