Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 tirsdag 13. mars 2007 kl 19.07 Kveldsåpent

Nytt kveldspar i NRK P1

Direktesendt kveldsradio med musikk, sport og spennende gjester byr Eirik Kjos og Ane Nydal på i NRK P1 mandag til torsdag. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
Direktesendt kveldsradio med musikk, sport og spennende gjester byr Eirik Kjos og Ane Nydal på i NRK P1 mandag til torsdag. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
Ane Nydal og Eirik Kjos er kveldsverter i Norges største radiokanal. Hver kveld, mandag til torsdag, kan du høre en av dem lede Kveldsåpent i NRK P1.

I Kveldsåpent byr de på tre timer med direktesendt kveldsradio med frisk musikk, sport og spennende gjester.

Mens Eirik er veteran er Ane nykommer i Kveldsåpent og NRK P1. Studenttilværelsen er skiftet ut med NRK-jobb. Fra studier og engasjement i Studentradion i Trondheim har hun tatt spranget til NRK og Kveldsåpent.

Lyttere som følger med– Jeg synes det er gøy å stå i studio. Å jobbe med språk og levendegjøre ting med lyd fascinerer meg sterkt. Derfor synes jeg det er spennende å være programleder i Kveldsåpent, sier Ane.

Fra klokka sju til ti hver kveld fra mandag til torsdag er Kveldsåpent på lufta. Tre radiotimer med variert meny. Musikknytt er fast innslag kl 19.30, mens Sporten melder seg hver kveld kl 21.30. Sporten er også titt og ofte innom når det er fotballkamper, ishockey eller andre idrettsarrangement som foregår på kvelden.

Eksklusive konserterDirektesendte eksklusive konserter inngår også ofte som en del av Kveldsåpents tilbud.

Norges fremste artister stiller gjerne opp for å spille for radiopublikummet. CC Cowboys, Odd Nordstoga og Kid Andersen. Lista med artister som har bydt på eksklusive konserter for radiolytterne på kveldstid er lengre enn lang.

Står ikke levende musikk og artister på besøk vet Ane og Eirik og finne mye annen god musikk å krydre sendingene med. - Mye, god P1-musikk er en viktig del av Kveldsåpent. Kveldsåpent skal være et godt radiofølge og da inngår mye musikk som en naturlig del av tilbudet, sier Ane Nydal og Eirik Kjos.

NRK P1 mandag til torsdag kl 19.07 - 22.00