Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 24. august 2009 kl 21.30 The Street

Brevet

Postmannen (Mark Benton) er ikke den som gir opp i første runde. (Foto: Granada)
Postmannen (Mark Benton) er ikke den som gir opp i første runde. (Foto: Granada)
Livet har vært i overkant tøft for postmann Wayne i det siste. Etter at kona hans tok med seg både ungene og hunden, er ryggen hans blitt dårligere. Dermed blir postrunden tyngre for hver dag som går.

Wayne er ikke den som gir seg i første runde. Han gjør et lite forsøk med speed-dating og har lyst til å emigrere til Hellas.

Men så strander det på penger. Hva er da mer fristende enn å lete i brevene han leverer? Som tenkt, så gjort. Imidlertid er det en som oppdager det, nemlig 15 år gamle Damien som skulker skolen. Wayne gjør en meget spesiell avtale med Damien for ikke å miste jobben sin.

Om serien
Byen er Manchester, landet er England og gaten heter Bold Street. Den britiske tvserien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i denne gaten. Det er drama det er snakk om, skrevet av anerkjente Jimmy McGovern og serien har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.

De menneskelige dramaene som spiller seg ut i den nord-engelske byen er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til å bli hennes verste fiende, en desillusjonert mann oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen. Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Britisk dramaserie (5:6) 2007
Manus: Jimmy Mc Govern
I rollene: Mark Benton og Claire Hackett m.fl.
Produsent: Granada
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900