Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 21. januar 2007 kl 18.00 Willy Nilsen på camping

Forbudt å slappe av!

Militærpappaen (Ingar Helge Gimle) er kjempestreng, også mot de tre barna sine. (Foto: Nordisk Film)
Militærpappaen (Ingar Helge Gimle) er kjempestreng, også mot de tre barna sine. (Foto: Nordisk Film)
Verdens strengeste pappa kommer til campingplassen med de tre barna sine. Men de får ikke lov til å leke med Willy og Egil, de får ikke en gang lov til å slappe av. Da må "Godhetens tjeneste" gripe inn…

Militærpappaen er kjempestreng, og veldig opptatt av at han har liten tid og at det er mye som skal gjøres. Egil og Willy spionerer litt, og i tillegg kommer en sjørøver med et godt forslag; de må rett og slett gi den strenge pappaen tida tilbake. Men som vanlig går ikke alt helt etter planen når "Godhetens tjeneste" griper inn.

Samtidig viser pappaen til Egil ulike kjøpere rundt på campingplassen. Den skal nemlig selges, og én kjøper er spesielt interessert. Spørsmålet er om hun vil det beste for campingen?

Om serien
NRK og Nordisk Film står bak denne sjarmerende barneserien, som nå kan by på fem nye episoder. Denne gangen følger vi Willy, eller Wilhelmine som hun egentlig heter, på campingtur med moren sin, Egil og faren hans.

Det er bestefaren til Egil som driver campingplassen, noe han synes er vanskelig å gjøre alene etter at bestemoren til Egil døde. Derfor bestemmer Egil og pappaen hans seg for å dra på sommerferie dit for å hjelpe ham.

Campingen er gammel og slitt, og det er nesten bare sure gjester der. Bestefar kunne egentlig tenke seg at faren til Egil overtok driften, men han synes heller at bestefaren bør selge.

Egentlig passer det bra at alt er så trist og at alle er sure, for da kan Willy og Egil drive "Godhetens tjeneste" så mye de vil.

Mange kjente skuespillere
Serien har en imponerende rolleliste, med navn som Marian Saastad Ottesen, Robert Skjærstad, Ole-Jørgen Nilsen, Jonas Rønning, Arlene Wilkes, Ingar Helge Gimle, Finn Schau, Jon Øigarden, Simone Larsen fra D’Sound og mange flere.

Manusforfatterne Linn Skåber og Terje Solli er selv kjente skuespillere.

Norsk dramaserie i fem deler (2006)
Produsert for NRK av Nordisk Film
Produsent: Berit Steen
Regi: Cathrine Simonsen
Manus: Linn Skåber og Terje Solli
I rollene: Luna Amarna Draiisma-Wanvik (Willy), Ludwig Omre (Egil), Marian Saastad Ottesen (Willys mor), Robert Skjærstad (Egils far), Ole-Jørgen Nilsen (Egils bestefar) m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no