Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 23. august 2001 kl 20.55 Kalde føtter

Tatt på fersken

Pete (John Thomspon, t.v.) har vært utro og blir kastet ut av Jenny (Fay Ripley) mens Adam ser på. (Foto: Granada
Pete (John Thomspon, t.v.) har vært utro og blir kastet ut av Jenny (Fay Ripley) mens Adam ser på. (Foto: Granada
Ekteskapet mellom Jenny og Pete er på sammenbruddets rand. Jenny er rasende etter at hun har tatt Pete så å si på fersken med kollegaen Amy.

Nå gjør hun kort prosess og kaster ham ut av huset. Pete er sønderknust av anger og forteller at han har sagt opp jobben for ikke å treffe Amy mer. Det gjør bare saken verre, for Jenny kan ikke fatte hvordan han kunne gjøre noe så dumt.

Rachel er på besøk hos Karen og David når Davids lillebror Nick plutselig dukker opp. Han skrur på sjarmen for fullt overfor Rachel, som slett ikke er uimottakelig. Men de to brødrene går slett ikke godt overens, og spenningen bygger seg opp mellom dem.

Om serien
"Kalde føtter" er en britisk serie som byr på en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser. I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse

Forholdet mellom Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt) er gått i oppløsning etter et turbulent samliv der begge hadde vanskelig for å gi avkall på singellivets privilegier. Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) er nybakte foreldre og sliter med mangelen på tid og overskudd til hverandre. De savner også sitt gamle sosiale liv. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) er i ferd med å plage livet av hverandre etter et mange års ekteskap.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 2
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen
Regi: Declan Lowney
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51


Bilde
Pete (John Thomspon, t.v.) har vært utro og blir kastet ut av Jenny (Fay Ripley) mens Adam ser på. (Foto: Granada)