Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. august 1999 kl 19.35 Mellom bakkar og berg med Skoglund

Mellom bakkar og berg med Skoglund (ttv)

NRK1 mandag 16. august kl 19.35
Mellom bakkar og berg med Skoglund (4:6)

Millionæren som er Dean Martin-fan

I kveld er Skoglund ute på langtur. Han tar seerne med til et møte med Senja-mannen Ole Jørgensen d.y. som lever og bor i fire land. Jørgensen er forretningsmann, millionær, - og Dean Martin-fan.

Et par hektiske måneder holder han til på Senja, så er det noen måneder i London der han egentlig har bostedsadresse, midt på vinteren bærer det til kanariøya Tenerife, så er det London igjen - og Stockholm .

Med adresse i fire land
Han bor i fire land, og pendler jevnlig mellom Norge, Spania, Sverige og England. Han er millionær og Dean Martin-fan. Han heter Ole Jørgensen d.y. og kommer fra Silsand på Senja.
Skoglund har hengt seg på ferden og prøver å gi et bilde av mannen som trives best når det er travelt rundt ham. Opprinnelig er han maskinsjef og seilte ute en del år før han ble forretningsmann. Om sommeren har han holdt ved like gammel kunnskap, og jobbet som chief på hurtigruta.
Skoglund og TV- teamet prøver så godt de kan å henge med, på en del av turen i hvert fall.

Om serien
I sommer sender NRK1 en ny serie sommerportretter med Tore Skoglund som guide og programleder. I fjor tok Skoglund seerne med til Lofoten. Med årets serie har Skoglund utvidet det geografiske området litt, og tar seerne med fra Kautokeino i nord til Tenerife, London og Røros i sør. Totalt blir det seks programmer der Tore Skoglund møter interessante personer som har levd et liv og har en historie å fortelle.

NRK1 mandag kl 19.35

Programleder: Tore Skoglund
Produsent: Hans-Børge Hartvigsen

Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

\0\0\0