Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. februar 2013 kl 23.15 Lykke

Brikkene faller på plass


I sesongavslutningen får Lykke sparken fra medisinkonsernet SanaFortis. En e-post hun sendte til pressen, henger ut Anders Assing som sexuhyre. Da hjelper det ikke at hun skylder på en katt.

Avsløringen får ingen konsekvenser for Assing. Han blir ansatt som professor, og Lykke må nok en gang søke jobb.

Kortvarig lykke
At lykken ikke varer evig får flere kjenne på. Claus ser med sinnsro frem til rettssaken om falskmyntneri, for han vet at Ada kan bevitne hans uskyld. Men til hans store overraskelse snur hun i vitnesaken, og han må forberede seg på et liv i bak murene.

Thomas og Maja er nyforelsket, og endelig får Maja høre sannheten om foreldrene hans. Lykke får en ny sjanse, men så vekkes et anstrengt familieforhold til live.

Om serien
Den danske komedieserien "Lykke" handler om maktkamp, intriger, inkompetente sjefer og andre urimeligheter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Hovedpersonen Lykke Leth er ung, vakker og ambisiøs. Med toppkarakterer søker hun seg mot en kometkarriere i medisinkonsernet, SanaFortis som hovedsakelig jobber med psykofarma.

Vi blir kjent med Lykke og hennes tvillingbror og kolleger gjennom deres ambisjoner og undertrykte drifter og om drømmen om lykken og det velordnede liv, hvor alt kan planlegges – unntatt tilfeldighetene.

Dansk dramaserie i 10 episoder fra DR TV (2011).
Med: Mille Lehfeldt, Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Mathilde Norholt m.fl.
Regi: Kasper Gaardsøe
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf: 23 04 93 75/414 14 653
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice,tlf: 815 65 900.