Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 20. oktober 2003 kl 22.30 Store Studio

Ari Behn er gjest i "Store Studio"

Anne Lindmo og Per Sundnes gleder seg til å snakke med Ari Behn om den nye boka hans. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes gleder seg til å snakke med Ari Behn om den nye boka hans. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ari Behns nye bok "Bakgård" har fått svært blandet mottakelse. I kveld kan du høre hva forfatteren selv sier om boka. Ari Behn er gjest hos Anne Lindmo og Per Sundnes.

"Bakgård" er omtalt som en sjokkerende tekst med friske beretninger om kjødets lyst og dertil hørende aktiviteter. Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes kan nesten ikke vente med å snakke med Ari om den.

Jane’s Addiction
Som en spesiell gest til Ari har "Store Studio" invitert det bandet de mener han bør ha blant sine favoritter, nemlig Jane's Addiction. Dette er et av USAs mest innflytelsesrike rockeband, kjent for sin ekstravagante og dekadente stil både når det gjelder musikk, meninger og fremtoning.

Per Sundnes og Anne Lindmo mener Ari vil trives i selskap med vokalist Perry Farrell. Perry har også kastet en og annen hanske i sitt liv, og er ikke fremmed for sjokkerende tekster om kroppslig friksjonsvarme.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Hjemmeside