Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. september 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Kjærlighet, homofobi og edderkopper

Kelly (Deborah Mailman) engasjerer seg stadig i nye menneskeskjebner (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) engasjerer seg stadig i nye menneskeskjebner (Foto: Southern Star)
Lidenskapen bygger seg opp mellom Evan og George. Det som begynte som en flørt, har utviklet seg til noe mer – men hva? I virkeligheten har de forskjellige følelser for hverandre.

Richie opplever en vanskelig balansegang mellom å være medprodusent for den krevende produksjonen "Aggie and the Mongrel" og sæd-donor for Luciana. Han føler seg bundet på hender og føtter. Charlie dukker opp som en venn i nøden, og viser seg å være akkurat det Richie trenger.

Chloe blir tilbudt en høyere stilling på jobben. Det eneste skår i gleden er det faktum at sjefen, Mack, er en homofobisk bølle som anser Chloe for å være en streit, smart og karrierefokusert jente. Kan Chloe akseptere forfremmelsen på slike vilkår? Chloe og Christian prøver å løse problemet sammen.

Jessie overnatter hos Kelly. Hun er svært fascinert av Kellys verden – særlig av Evan og George og deres aktiviteter i dusjen…. Oppdagelsen av en edderkopp truer imidlertid med å ødelegge opplegget.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har tidligere delt leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes så godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det så som så. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver å gjøre karriere i tv, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv. Det gjelder også Gabrielle, mens Kelly er opptatt av studier og medmenneskelighet.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Be True"
Med: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David Tredinnick (Simon)
Produsert av: Southern Star
Pressekontakt:Inger Larsen , tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78

LENKER
  • Les mer