Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. april 2010 kl 20.55 ESC 2010: Destinasjon Fornebu

De fire store


Tre nye gjester har funnet veien til Per Sundnes og hans publikum i toppetasjen i Folketeaterbygningen i Oslo, hvor kveldens tema er " de fire store".

Per Sundnes får besøk av operasjef Paul Curran og Åse Kleveland som selv har bidratt i Eurovision Song Contest. I tillegg kommer Hanne Sørvaag som er en av de to låtskriverne som har skrevet "My Heart Is Yours" - det norske bidraget i årets konkurranse.

Kveldens tre gjester skal sammen med Per Sundnes se på bidragene fra Storbritannia, Spania, Tyskland og Frankrike. Disse nasjonene kalles ofte "de fire store" i ESC-sammenheng fordi de alltid vil være kvalifisert direkte i finalen, uavhengig av hvordan de har gjort det året i forveien.

Om serien
Utvalgte gjester, et begeistret publikum og programleder Per Sundnes har tatt på finstasen, og teller ned mot finalen i Eurovision Song Contest i mai som har destinasjon Fornebu.

Fire lørdagskvelder på rad er vi invitert med på fest fra toppetasjen i Folketeaterbygningen i Oslo. Hvert program er viet et eget tema der årets bidrag til den internasjonale eurovisjonsfinalen blir presentert i utdrag eller sin fulle versjon.

Alle bidragene vil presenteres i sin helhet i programmene "Adresse Oslo" som sendes nærmere finalen.

Lett underholdningsprogram
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Per Sundnes
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900