Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 31. oktober 2002 kl 22.30 Hege & Kjersti

Jentehumor i fokus

Slik har du nok aldri verken sett, eller hørt, Hege Schøyen og Kjersti Holmen! (Foto: Kathleen McIntyre, NRK)
Slik har du nok aldri verken sett, eller hørt, Hege Schøyen og Kjersti Holmen! (Foto: Kathleen McIntyre, NRK)
Hege & Kjersti fortsetter i fri dressur på torsdagskvelden på NRK. Ingenting er hellig – verken nonnestanden eller ekteskapet!

Hege Schøyen og Kjersti Holmen har et ytterst morsomt syn på livet. Dette kommer til uttrykk i en rekke sketsjer i humorserien ”Hege & Kjersti”. I kveld møter vi dem som nonner, som prest og brud, som sladrende venninner, karrierekvinner – og vi får se hvordan Kjersti takler et jobbintervju og mye, mye mer.

Regien er ved Terje Rangnes som laget ”Fjortis” og den populære serien om ”Egil og Barbara”. Han er også en av regissørene på kinofilmen ”Folk Flest bor i Kina”.

Hege Schøyen
Skuespilleren er like dyktig på revyscenen som hun er i dramatiske roller. I disse dager har spillefilmen ”Alle elsker Alice” premiere, og i fjor laget hun ablegøyer sammen med Kjersti Holmen i stykket ”Panikk i kulissene”. Det var Hege som gikk til underholdningssjefen i NRK og foreslo å lage et humorprogram sammen med Kjersti. Selv om hun har gjort en masse tv-sketsjer før, er det første gang hun er så involvert i skriveprosessen.

Kjersti Holmen
I likhet med sin kollega Hege kan Kjersti være like morsom som gripende i sine rolletolkninger. I sommer ble hun hedret som en av de ti mest betydningsfulle kunstnerne vi har i dag. Kjersti syns det beste med å være skuespiller er å leke og hele tiden gjøre nye ting. Dette får hun rikelig anledning til i den nye serien. Hun har også vært med på å skrive mange av sketsjene.

NRK Underholdning
Egenprodusert komiserie
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Skolmen
Regi: Terje Rangnes
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41, 909 55 364