Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. juni 2001 kl 22.30 Ruby i møte med ... USA igjen

Freske Ruby på’n igjen

Ruby Wax møter kvinnelige fribrytere i kveld. (Foto: Mickey Brennen)
Ruby Wax møter kvinnelige fribrytere i kveld. (Foto: Mickey Brennen)
Populære Ruby Wax valfarter USA på kryss og tvers på jakt etter de mest hårreisende historier og mennesker som hun kan presentere for sine store seerskarer verden over. NRK1 viser nå seks nye programmer hvor Ruby byr på kvinnelige fribrytere, Ku Klux Klan, Donald Trump og fanatiske sekter. For å nevne noe.

-Jeg klarte ikke tanken på å være ingenting. I USA er du ingenting dersom du ikke er høy og blond. Så jeg brukte humor og latter for å få oppmerksomhet, sier Ruby Wax.

Hun hadde alltid lyst til å bli berømt og bestemte seg derfor for å bli skuespiller. Dette gikk ikke så bra så hun endte med å skrive for ”Not the Nine O Clock News”. Hun møtte French and Saunders (Absolutely Fabulous), og dermed var eventyret i gang. Ruby fikk sine egne tv-show etter hvert og underveis også stand up-shows på diverse teatre.

Utradisjonelle intervjuer
Det hun i dag er mest kjent for er sine utradisjonelle intervjuer med kjente mennesker. Og ukjente. Hennes hemmelige triks er å alltid fortelle masse om seg selv for å få intervjuobjektet til å slappe av. Dette klipper hun selvfølgelig vekk når programmet skal sendes. Likevel føler ingen seg lurt, og ingen sier nei til Ruby Wax.

Innkjøpt underholdningsserie fra BBC
Kontaktperson: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23 04 89 56

Bilder
Ruby Wax møter kvinnelige fribrytere i kveld. (Foto: Mickey Brennen)