Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. mai 2005 kl 21.40 Livet begynner

Ny sesong med fraskilte Maggie

Første sesong av "Livet begynner" hadde mer enn 10 millioner seere på britisk tv, og var det mest sette nye programmet de seks første månedene i 2004. Serien vant en rekke priser. Nå er det klart for fortsettelsen på NRK1.

Caroline Quentin spiller nå som før den fraskilte, enslige moren Maggie Thornhill, men denne gangen ser livet lysere ut for Maggie. Hun blir forfremmet på jobben, og kjærlighetslivet hennes blomstrer.

Til gjengjeld ser det mørkt ut for hennes fraskilte ektemann Phil (Alexander Armstrong). Han har nådd bunnen, og har etter hvert verken jobb eller hjem.

Første episode
To reisebyråer er slått sammen, og Maggies sjef Jeff (Paul Thornley) får to ansatte i tillegg til Maggie, Karen (Sarah Ozeke) og Helen (Chloe Howman).

Jeff prøver å finne ut hvem han vil ha som nestleder, og fornærmer Maggie med å spørre henne til råds uten å tilby henne jobben. Han regner med at hun ikke vil ha noe ekstra ansvar på grunn av barna.

Det naturlige valget hadde vært Genevieve (Michelle Holmes), den degraderte lederen fra det andre byrået, men det er ingen som liker henne. Da han til slutt spør Karen, sier hun nei fordi hun har fått jobb som leder i et konkurrerende reisebyrå i nærheten. Motvillig forbereder Jeff seg på spørre den humørsyke Genevieve om hun ønsker stillingen.

Nedskjæringer
Phil (Alexander Armstrong) og arbeidskameratene hans oppdager at forretningen ikke går så bra som de har trodd. Anna (Naomi Alisstone), Phils eks-kjæreste og leder for teamet, må skjære ned ti prosent av arbeidsstokken. Phil håper at Kieron (Nicholas Boulton) vil få sparken fordi han er den svakeste av dem.

Britisk dramaserie (2004)
Produsert av Granada Televison
Originaltittel: "Life Begins, series 2"
Med: Caroline Quentin, Alexander Armstrong, Anne Reid, Frank Finlay, Danny Webb, Claire Skinner, Sarah Ozeke, Chloe Howman, Paul Thornley
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78