Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 8. april 2003 kl 17.15 Da Capo

Vår – og mye musikk i Da Capo!

Vidar Lønn-Arnesen har denne gangen funnet fram et program fra april 1992, og gjestene var Kirsti Sparboe, Finn Eriksen og Arne Bendiksen. Våren var i anmarsj også det året, og allsangen åpner optimistisk med "Lägg dine sorger i en gammal säck" og fortsetter med "Tulipaner fra Amsterdam".

Trompeteren Finn Eriksen var i mange år medlem av Kjell Karlsens orkester, og en av de største slagerne hans var "Lappland", som vi får høre i programmet.

Det var Arne Bendiksen som i sin tid "oppdaget" Kirsti Sparboe, og Kirsti kvitterer med å synge et potpurri over Arne Bendiksens sanger: "Hjem", "Du er alt", "En student fra Uppsala", "Tro på meg", "Livet er herlig" og "Oi, oi, oi så glad jeg skal bli".

I samtale med Vidar Lønn-Arnesen forteller Arne Bendiksen blant annet om alt bråket omkring den gamle Grand Prix-låta "Oi, oi, oi så glad jeg skal bli". Han forteller også om et fjernsynsopptak der han fikk kulissene over seg, og brakk benet. Vi får se klipp fra arkivet hvor Arne Bendiksen synger "Roll along gamle prærieskute". I studio leder Arne Bendiksen publikum i et potpurri over egne sanger, blant annet: "Tømmer John", "Har du aldri vært ensom" og "Jeg vil ha en blå ballong".

Til slutt spiller Finn Eriksen et potpurri over gamle trompetslagere: "Amazing Grace", "Oh, mein papa" og "Wonderland by night", og Kirsti Sparboe, Arne Bendiksen og programlederne leder allsangen i et potpurri over: "Sugartime", "En bitte liten, minimal bikini", "Edelweiss" og "Sugarbush".

Egenprodusert underholdning fra 1992
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Øivind Thue
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83